Wednesday, July 31, 2013

Dancing In The Rain

Eesti suvi oma muutuvate ilmadega on ühtaegu tüütu ja samas nii võluv. Ühel sellisel päeval, kui päike taevas nurrus, alustasime fotograaf Meisiga pildiseeria ettevalmistamist. Meelika tegi meigi ja mul oli soov näidata seda fantaasiagrimmi nii tumedate juuste kui ka blondide kiharatega. 

Kui olime esimesed pildid teinud, hakkas taevas turtsuma ja tõmbus pilve. Kuid valgus on nendel fotodel imeline ja Stellariumi suvisest pildiseeriatest on see üks minu lemmik.


Siinkohal kirjutan ka paarist uuest lemmiktootest, mida olen viimastel kuudel avastanud ja soovitan sullegi soojalt. Minu meigipõhi on tehtud Royal Effemi puuderkreemiga Extreme Lasting Mat Foundation. Kui mul on vaja meiki, mis püsiks, püsiks ja püsiks, siis see on minu absoluutne lemmik. Olin esialgu umbusklik, kui öeldi, et puuderkreem on kauapüsiv ja ei vaja primerit. Kuid tõesti - ta jääb nahal matt, ei hakka kergesti läikima ja on minule fotoseeriate tegemisel ning videovõtetel käimiseks loodud. Minu puuderkreemide tallis uus liige, mille peale võib alati kindel olla.


Soojades toonides heledad huuled on minu suured lemmikud - need kingivad helgust ja muudavad huuled lopsakamaks. Sellel fotol kasutasin Chanel Rouge Coco Shine huulepulka "Saga" ja lisaks kasutasin Chaneli läiget Brillant Extreme Glossimer "Envolee".
 

Silmameigi tegemisel kasutas Meelika oma suurepärast PH Cosmetics lauvärvide komplekti, mis võtab mul alati silme eest kirjuks. Ripsmed värvisin Bourjois Fan-Tastic tuššiga, millest leiad Meelika arvustuse SIIT. Seekordne meik on sinu ees!


Outfiti detailid:

Pluus: Express Seelik: Twenty One Kummikud: Amazon Vihmavari: Yves Saint Laurent

FOTOD: Meisi Volt MEIK: Meelika Tammeveski STILISTIKA: Stella K. Wadowsky
Vaata ka üle, kuidas sama meik sobis tumedatele juustele. Kumb on sinu lemmik? Fotod leiad SIIT.

SHARE:

Monday, July 29, 2013

Võida 100 euro eest Avoni tooteid!

Stellarium ja Avon on võlunud sulle taas fantastilise võimaluse võita saja euro eest vabalt valitud tooteid! Lisaks läheb loosi kümme üllatusauhinda. Avon rõõmustas hiljuti naisi uue ripsmetuššiga, mis püsib ideaalselt ja saab olema tõeliselt lõbus lelu sinu kosmeetikakotis!

LOOS ON LÕPPENUD! VÕITJAD LEIAD SIIT.

Lisaks 100 eurosele loosile on sul võimalik võita endale nende uusim ripsmetušš Mega Effects ja et sinu peeglikapp saaks uue lõhnaõli, siis loosime koos ripsmetuššiga välja Avoni lõhna "Little Gold Dress".





Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Avon Eesti fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower. Vajuta paremal Join This Site ja oledki kohal!

Avon-ettevõte naistele fännilehega saad liituda SIIN. Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milliseid Avoni tooteid oled kasutanud või mida ihaldad. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Võitjad teatame 10. augustil.
 
Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Kümnest viis ripsmetušši koos lõhnadega lähevad loosi kõigi nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN.
SHARE:

Tuesday, July 16, 2013

Dreamy feeling - Nicole Kidman Vogue`i kaanel



Saksa Vogue otsustas sel korral nii Vogue`i esikaane kui ka tagakaane pühendada Nicole Kidmanile. Fotograafid Camilla Akrans ja Patrick Demarchelier pildistasid Kidmanist erinevad fotoseeriad ja lõpuks jäid sõelale need kaks. Mõlemad fotograafid võtsid fookusesse näitlejatari näo. Parim kaader on mõistagi esikaanel - Camilla Akransi fotol raamivad Kidmani nägu kerged lokid ja ta hoiab käes väikest luike. Tõeline dreamy feeling!


Nicole Kidman on Vogue`i esikaantel sage külaline. Huvitav on vaadata, kuidas  iluoperatsioonidest sõltuva Kidmani välimus on ajas muutunud. 

Vogue 2000



Austraalia Vogue juuni, 2004




USA Vogue 2003
SHARE:

Monday, July 15, 2013

LOOS: Võida Dr. Hauschka dušipalsameid!

Stellarium loosib esmaspäevast esmaspäevani kestvas loosis välja neli populaarset Dr. Hauschka dušipalsamit. Dušipalsameid on valikus neli - roosi, sidruni-sidrunheina, lavendli-sandlipuu ja mandli. 

Dr. Hauschka lõhnameister Jörg Zimmermann on mitmekümnest looduslikust eeterlikust õlist tempinud dušipalsamite tarvis kokku neli erinevat lõhnabuketti, mille seast peaks iga temperamenditüüp leidma selle oma. Olen Dr. Hauschka dušipalsameid Stellariumis arvustanud ja postituse leiad SIIT.


Kuidas võita?

Selleks pead olema nii Stellariumi kui ka Dr. Hauschka Eesti sõber Facebookis. Kasuks tuleb, kui oled minu follower. Vajuta paremal Join This Site ja oledki kohal!

Dr. Hauschka Estonia fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millist dušipalsamit eelistad võita. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 
 
Kui soovid kaasa lüüa Instagrami loosis, siis Stellariumi Instagramiga saad liituda SIIN ja ühe neljast dušipalsamist loosin välja nende hulgas kes juba on liitunud või liituvad Stellariumi Instagramiga.

Päikeselist nädalat!
SHARE:

Sunday, July 14, 2013

Head isu! Lõhe-avokaado terriin

Jagan sinuga üht imelihtsalt retsepti, mida on kerge teha ja mis maitseb tavaliselt kõigile kalasõpradele. Tegemist on lõhe-avokaado terriiniga, mis toob külalistele alati helge naeratuse näole.  

Ma armastan suvel šašlõkki, küpsetatud vorste ja erinevaid roogi kukeseentest, kuid üks nõrkus on mul aastaringselt - nimelt lõhe ja forelli järele. Sellele suupistele keedan alati kõrvale suure kausi vutimune ja pakun kerget valget veini.  

FOTO: Mark Raidpere/Oma Maitse
 
Mida sa vajad?

õhukeselt lõigatud soolalõhefilee
2-3 küpset avokaadot
sidrunimahla
toorjuustu
tilli
määrimiseks õli
soola-pipart

 Kuidas teha?

Lõheterriini tegemiseks vooderda muffinivorm kilega ja määri kile kergelt õliga. Seejärel vooderda õline pind nii, et see oleks lõhe või forelliga ühtlaselt kaetud. Tükelda avokaado, lisa pisut toorjuustu (minu lemmik on Farmi), maitsesta soola ja pipraga ning oma lemmikuima maitserohelisega. Sega. Tõsta lusikaga avokaado-juustusegu lõhevoodrisse nii palju kui mahub. Kui kalafilee otsad ripuvad üle ääre, siis keera need otsad juustu-avokaado täidise peale. Aseta roog vähemalt paariks tunniks külmikusse. Serveerimiseks kalla vorm tagurpidi taldrikule, eemalda kile ning lisa veidi maitserohelist ning soovi korral ka meelepärast kastet või sidrunimahla. Ideaalne roog, mida saab serveerida salatilehel. Soovitasin seda retsepti ka juunikuu ajakirjas Oma Maitse ja foto tegi Mark Raidpere. 

Head isu!
SHARE:

Friday, July 12, 2013

Girl Friday: Must pits ja mälestused

Käes on reede ja Girl Friday postituse pühendan oma kallile emale, kes on mulle lapsepõlvest peale hindamatuks eekujuks olnud. Mäletan juba väikese tüdrukuna, kuidas mu ema kandis elegantsel viisil musta pitsi. 

Sel korral miksisin oma Nathalie Lete Paris seeliku ihuvärvi pitssärgiga, millele tõmbasin peale musta pitspluusi. Must pits on meeldinud mulle ajast, mil lapsena vaatasin oma emakest, kes kandis kuninglikul viisil üht musta pikkade käistega pitspluusi - mäletan pikka sünnipäeva lauda ja ennast pisikese jütsina ema kõrval istumas. Täna meenub kõik justkui aegluubis - minu ema peoperenaisena tuju üleval hoidmas ja naermas, mäletan tema uhkeid lokkis juukseid ning pitspluusi. See mälestus tuli mulle meelde hetkel, kui leidsin Juurdeveo tänaval asuvast USA Today second-hand poest selle musta pitsist pluusi, mille eest käisin välja vaid 3.90 eur. Ma armastan taaskasutust! Kui elad Tallinnas või plaanid pealinna põigata, siis otsi üles Tallinn-Väikese jaama juures asuv USA Today pood, võta aeg maha ja sa leiad kindlasti midagi imelist.  


 
 Riiete kandmise juures iseloomustab mind komme kiinduda ühte ja samasse asja ning kanda see peaaegu ribadeks. Ma pelgan, et nii võib juhtuda just selle seelikuga, mida leian end liiga tihti selga libistamas. Kuid lõpuks on riided ju kandmiseks mõeldud. Soengu autor on Fashion Hairi juuksur Maarika Heering.



FOTOD: Meisi Volt
Fotode autor on Meisi Volt. Tegime need pildid pärast pikka päeva, kui töölt koos oma kodudesse jalutasime. Ainult Meisi suudab minus mingi nipiga mõnusa ülemeelikuse välja meelitada. Aitäh, armas Meisi - minu jaoks oled sa alati asendamatu!
SHARE:

Wednesday, July 10, 2013

Seitse pruudisoengut

Minu sõbranna abiellub sel sügisel ja olen enam kui elevil, sest kuulen sageli tema suisa seikluslikke jutte pulmaplaanidest. Valisin seekordsesse postitusse lihtsamad pruudisoengud ja arvestasin sellega, et valikus oleks ka selliseid soenguid, mida võiks vabalt kanda ka pulmakülaline. Pühendan selle postituse armsale Marisele ja kõigile teistele pruutidele, kellel seisab see tähtis päev ees.




SHARE:

LOOS: Võida 150 eurone mesoteraapia!

Mul on hea meel loosida välja üks väga põnev hoolitsus, mida pakub Tallinnas äsja avatud esteetilise dermatoloogia kliinik Dermamed. Loosi läheb mesoteraapia, mis on efektiivne ja kiire naha kvaliteeti koheselt parandav ning nahka uuendav protseduur. Mesoteraapia hind on 150 eurot.

Mesoteraapia aeglustab naha vananemist, tasandab pindmisi kortsukesi, ühtlustab ja parandab nahatooni ning omab väga head nahka niisutavat efekti. Mesoteraapias kasutatakse vitamiine, hüaluroonhapet, aminohappeid, mineraalaineid, antioksüdante ja koensüüme. Ained viiakse nahka korduvate süstidega. Nõelapisted käivitavad naha regeneratsiooniprotsessi, mida nahka viidavad aktiivained veelgi soodustavad. Mesoteraapia võimaldab viia nahka ka selliseid toimeaineid, mis muul viisil läbi naha ei imendu. Nüüdisaegse tehnikaga on protseduur valutu ja sobib tegemiseks kas või keset tööpäeva. Lisaks mesoteraapiale kingib Dermamed sulle ühe toote Filorgalt.


Kuidas võita? 


Selleks pead olema nii Stellariumi kui ka Dermamedi sõber Facebookis. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower. Kliki paremal Join This Site ja oledki kohal! 

Dermamedi fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN


Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla "Jagatud". Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes oma mõlema Facebooki lehe sõbrad ja seda linki kindlasti sheerivad. 15.juulil loosime välja võitja.

SHARE:

Tuesday, July 9, 2013

Kuidas varjata oma patust pilku?


Käisin taas Foorumi Keskuses, kus pean stilisti ametit ning külastasin nende väikeseid ja suuri poekesi. Iga kauplus on nagu omaette pisike universum, kus elu keeb ja kaubast puudust pole. Nendel hetkedel mõtlen sageli oma lapsepõlvele ja aegadele, kui kõike sai läbi tutvuste ning midagi õieti müügil polnud.

Nüüd on vastupidi - valik on jälle nii suur, et pea hakkab ringi käima. LENS Optika on pood, kust ma alati läbi astun, aja maha võtan ja suure naudinguga päikeseprille proovin. Päikeseprillid on suvehommikutel parim silmameik ja loomulikult kõige ideaalsem viis, et oma patust pilku varjata.



FOTOD: Meisi Volt
Kas oled juba kursis, et Stellarium tuli äsja välja põneva uudisega?Nimelt on blogis müügil eksklusiivset kosmeetikat sisaldavad Stellarium Boxid, millest saad lähemalt lugeda SIIT.

SHARE:

Saturday, July 6, 2013

Võta viimastest maasikatest viimast!

Minu jaoks on nädalavahetus aeg, kus saab ennast ja perekonda isetehtud maiustuste ja kookidega kostitada. Ma ei mäleta, et oleksin saanud eales oma isu maasikatest korralikult täis süüa... Sel aastal ostsin pea iga päev maasikaid ja sõin neid niisama ning võib vist öelda, et isu on täis. Küll aga ei saa ma kunagi söönuks mõnusatest maasikakookidest.

Tänavu pole ma palju uute retseptidega eksperimenteerinud, vaid teinud oma harjumuspäraseks saanud lemmikuid, mida olen sulle läinud suvel jaganud. Esimest retsepti soovitasin ka juunikuu ajakirjas Oma Maitse, sest kõikvõimalikest maasikakookidest eelistan esimesena alati just seda. Foto pärineb ajakirjast Oma Maitse.


FOTO: Mark Raidpere/ Oma Maitse
Valge šokolaadi ja maasika koogi retsepti leiad SIIT.

Järgmiseks valisin sulle naeruväärselt lihtse magustoidu jäätise ja beseega. See kooslus on võrratult hea ja kustutab magusaisu pikaks ajaks. Kokku kulub magustoidu tegemiseks kõigest kolm-neli minutit.


Maasika-besee magustoidu leiad SIIT.

 Läinud suvel õppisin tegema mandlibeseed. Fantastiline vaheldus tavalisele beseele ja küpsisepõhjadega tortidele ning taevalikult hea. Kuigi minu retseptis on mandlibesee vaarikatega, siis selleks ei pea olema leiutaja, et vaarikad maasikatega asendada.


Retsepti, kuidas valmistadada mandlibeseed, leiad SIIT


Kui sul on jagada mulle mõni hea magustoidu retsept, jäta palun lahkesti see mulle kommentaariumisse. Soovin sulle magusat nädalavahetust!
SHARE:

Friday, July 5, 2013

Girl Friday: Gone with the Wind

Väljas oli vali tuul ja õige pea pärast nende kaadrite klõpsimist tõusis torm ning vihane vihm tagus vastu akent. Sünge, kuid suvine ilm andis piltidele omapärase meeleolu - tuul tuli abiks, sasis juukseid ning tulemus on sinu ees.

See pitskleit on minu kleidikogust üks romantilisemaid ja siidjakk täpselt minu tass teed - ma kannan neid kaht enamasti koos. Uustulnuk on kaelaehe, mille mõni aeg tagasi ühest toredast second-hand poest leidsin - see sobib ideaalselt nii valge kui ka musta pitspluusi peale. Ma armastan second-hand poode - sealt leiab alati unikaalseid asju ja poodi sisenedes tekib mõnus hasart - mida ma täna leian? 


 Kui ma olen enamasti eelistanud heledaid küünelakke, siis sel kevadel ja suvel on minu maitse muutunud - pildil küütleb minu küüntel Chaneli suvise kollektsiooni lakk "Azure", mis võlus mind esimesest silmapilgust.



Kirjutan sulle ka pisut toodetest, mida selle meigi tegemisel kasutasin. Meigipõhi on tehtud Borjois Healthy Mix jumestuskreemiga, mille sain kingituseks Buduaarilt, kui olin nende Ilulemmikute žüriis. Sellel on kerge koostis, matt tulemus ja väga hea katvus. Viiest punktist tulistan kirja kümme!

Meigi kinnitasin Clarinsi tolmpuudriga "New Mineral Loose Powder" - see jätab näole imekerge sädeluse ja püsib kogu päeva. Soovitan soojalt!


 Silmameigi tegemisel kasutasin Chaneli Stylo Eyeshadow "Blue Bay" pliiatseid ja Christian Diori Diorshow veekindlat lainerit "Turquoise" (258), millega saab silma sisekülje siniseks toonitada.  

 




Hea suvise jume annab Elizabeth Arden´i kevad-suvise meigikollektisooni "New York in Bloom Limited Edition Color Collection" sära andev päikesepuuder, mis on mul kogu aeg käekotis kaasas.

Huultel kannan Christian Diori huulepulka "Couture", mille tulemus on mõnusalt marjane ja mahlane. Tootefotol on huulepulk külmem, kuid tegelikkuses on värv võrratult soe. 


Ripsmetuššidest kasutasin õige mugava harjaga Diorshow Iconic Overcurli, mis ühtlasti tihendab ja pikendab ripsmeid.




Kleit: Moon Collection Live In California
Jakk: Sue Wong
Kingad: Kate Spade

Pildi kroon on võimas (lõvi)soeng, mille juuksur Maarika Heering Fashion Hairist mulle tegi. Maarika on parimatest parim - ta võtab mind alati heatujuliselt vastu, viskab nalja (vahel noomib, kui ma tahan liiga tihti juukseid värvida ...) ja kallistab alati hüvastijätuks. Mida ma küll ilma temata teeksin?
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig