Wednesday, October 29, 2014

Instagram Inspiration

Selle nädala inspireerivad Instagrami kontod on sinu jaoks hoolsalt välja valitud. Alustame algusest! Üks minu lemmikblogisid, mida huviga loen, on Bleubird. Kui mõtlen ideaalsele blogile, kus on kodust, kokkamisest ja lastest kaunid kaadrid, siis just see blogi võiks olla paljudele inspiratsiooniks. 

Oeh ja kas on võimalik saada vahvamaid kaadreid oma koertest? Vist mitte! Heida kindlasti pilk Piggy ja Polly tegemistele. Minu kolmas valik on Tibi, see on üks minu lemmikbrände! Mul on nendelt paar seelikut ja kleiti ning olen juba mõned uued riideid välja vaadanud, mida plaanin kevadeks osta. Küll see ostlemine on ikka üks tore tegevus, eks... Aga lähme edasi... Kas sina teadsid, et Eestis tegutseb üks ainulaadne poeke The House of Vintage Frames, mis müüb vintage prille? Heida pilk nende ilusale Instagrami kontole ja kohemaid on sul peas 1000 ja 1 põhjust, miks endale uued prillid osta. Seitsmes ja kaheksas pilt on näpatud Stellariumi fotograaf Meisi Voldi Instagramist. Ta on võrratu piltnik, kes käib sageli paljudel pidudel ja üritustel. Vahel olen mina kodus juba voodis, kui avan Instagrami ja näen, et väsimatu Meisi lustib sõpradega kuskil järjekordsel kontserdil või uhkel peol. Meisi tegemistel tasub silma peal hoida! Ta on igas mõttes suure tulevikuga tüdruk! Üheksas koht kuulub sel korral Giuseppe Zanottile - minu pilk puhkab alati ilusatel kingadel ja mul on endalgi ühed GZ platvormid. Ja lõpuks - kodumaise Pi-Ret Jewelryga on Stellarium teinud palju koostööd (loe SIIT) ja soovitan sul heita pilk nende stiilipuhtale Instagramile! Tuletan meelde, et kui klikid iga numbri taga oleval Instagrami kontol, avaneb sulle nende pildigalerii. Ja ära unusta ka Stellariumi Instagrami, mis asub SIIN.


4. Tibi
7-8. Ameisiel
9. Giuseppezanottiworld
10. Pi-Ret Jewelry

This week’s inspiring Instagram accounts are carefully picked out for you. Let's begin! One of my favourite blogs I read with great interest is Bleubird. When I think about an ideal blog with amazing shots from home, cooking and children, this is the blog that could be an inspiration to everyone. 

For the second I recommend to have a peek to the like of Piggy and Polly - they are adorable two dogs! Tibi is one of my favourite brands, I own couple of skirts and dresses, also have been looking for some new items to buy for the spring. Shopping is a wonderful activity to do, isn’t it? … Did you know that there is an unique little shop in Estonia called The House of Vintage Frames, that sells vintage glasses? Have a look at their beautiful Instagram account and you will get immediately 1000 and 1 reasons, why you need new glasses. This time there is also place for Stellarium’s photographer Meisi Volt - an amazing picture taker, who often visits parties and different events. It is a good choice to keep an eye on Meisi’s doings. She is by any means a girl with a future! What`s next? Giuseppe Zanotti’s shoes are my cup tea and my eyes always rest on pretty shoes. Homemade Pi-Ret Jewelry is the company that Stellarium has done a lot of co-work with (read here). I recommend you to have a look at their stylish Instagram account! Life is too short to wear boring jewellery - Pi-Ret Jewelery is something that is perfect fit for me! And more… don’t forget Stellarium’s Instagram, that can be found here.
SHARE:

1 comment

Blogger Template Created by pipdig