Friday, May 2, 2014

Girl Friday: It’s finally Friday!

"Girl Friday" - what a great word combination! I remember this phrase from the time I read biography of Camilla Parker Bowles, where it was revealed that Prince Charles loved to call Camilla with a nickname Girl Friday. That name has been in use for decades and no one, except these two, know the true meaning behind it. Only thing we do know is that Camilla gifted Charles cufflinks with engraved letters GF and also used these initials when signing some love letters.

The author of biography guessed that Girl Friday comes from the case that Charles and Camilla only met on Fridays... Whatever the real thing was, one of the nicest sections I first started in Stellarium about a year ago, was "Girl Friday" is reflecting my outfits. Considering the phrase, I myself imagine the girl who is so delighted that it is finally a Friday and therefore dresses herself up more than usual. This dress is one of the oldest items from my closet - I bought it when I was 20 and it costed me a fortune. This dress was definitely the highlight of my clothing, until... I found new favourites. And now I have decided it is time to include this dress into my blog's picture series.

FOTOD: Meisi Volt
"Girl Friday" - milline vahva sõnadekombinatsioon! See jäi mulle meelde, kui lugesin Camilla Parker Bowlsi elulugu, kus ilmes, et prints Charles armastas Camillat kutsuda hüüdnimega Girl Friday. See nimi on printsil juba aastakümneid kasutusel ja mitte keegi peale asjaosaliste endi ei tea, mida see tähendab. Küll on teada, et Camilla kinkis Charlesile mansetinööbil graveeringuga GF ja allkirjastas nii ka mõned armastuskirjad. 

Eluloo autor avaldas arvamust, et Girl Friday võis tähendada seda, et prints Charles nägi Camillat vaid reedeti ... Olgu kuidas sellege on, üks toredamaid rubriike, millega Stellariumis aasta tagasi algust tegin, on outfiti postitustest koosnev "Girl Friday". Minu jaoks tähendab see tüdrukut, kes rõõmustab reede üle ja paneb sel puhul end tavaliselt pidulikumalt riidesse. 


Outfiti detailid:

Minu enda reeded on kõige õnnelikumad siis, kui saan olla kodus ja teetassi taga ajakirju lugeda. Tavaliselt on ajakirja suhteliselt võimatu süveneda, sest ilmtingimata käib tütar minult uurimas, kas kuskil kodus on veel kommi (... sest tal on kõik kommid juba otsas) või kas me võiks minna poodi jäätist ostma (...sest ta on jäätise külmkapist ära hävitanud) ja kindlasti on veel sadu asju, mida üks väike tüdruk oma emalt soovib küsida. Tavaliselt saadan tütre siis isaga poodi ja nii on vähemalt tunniks ajaks rahu majas. Läinud nädala reedel  oli aga veel mõnusalt soe ilm ja tegime Meisiga üle pika aja "Girl Friday" postituse jaoks väikese pildiseeria. See kleit on üks minu garderoobi kõige vanemaid asju - ostsin selle 20aastaselt ja see maksis terve varanduse. See kleit oli läbi aastate minu garderoobi ehe, kuniks ... leidsin uued lemmikud. Nüüd otsustasin kleidi blogi pildiseeriasse kaasata.

Kleit: After 
Särk: Harpers Bazaar
Jakk: Ann Taylor
Küünelakk: Max Factor "Fuchsia Salsa"
Prillid: Karl Lagerfeld (vaata lisa SIIT)
Kaelaehe ja käevõru: Pi-Ret Jewelry (vaata lisa SIIT)
Käekott: Kadri Kruus "Stella Spike" (vaata lisa SIIT)


Kui sulle postitus meeldis, vajuta all Like või Recommend. Aitäh!
SHARE:

4 comments

  1. Emadepäeva tulekuga on nii armas, tore ja südantsoojendav kuulda neid lastelugusid emadelt ja vanaemadelt. :) Ka selle postitusega tõin kohe enda lapsepõlvega paralleele, sest kellele siis ei meeldinud väiksena magusat hamba alla pista, mõnel on ka täiskasvanu ikka jõudes see kiusatus jäänud, nagu ka minul. Aga seda siis mõõdukamates kogustes kui varem. :D Sinu stiili aga imetlen igas pildiseerias, super outfit! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi jaa, Katrin. Ka minu magusasoolikas pole kuhugi kadunud. Olen ka pisut mõõdukam oma söömistega, kuid vaid pisut. Ütleme nii, et nüüd kohe tervet suurt šokolaaditahvlit ma ära ei söö. Varem ikka läks ohtralt magusat lõõri.

      Delete
  2. Nädalalõppude juurde kuulub jäätis mitte ainult lastel :)
    Ja kleitidest on vahel just huvitav leida kapist kunagisi lemmikuid, mis aja jooksul ununenud, aga mõni neist kaunis ja šikk üle aastate ja aastakümnete. Neid kandes oled nagu koos vana hea sõbraga ja näed välja aegumatult stiilne :)
    Ilusat nädalavahetust.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi jaa. Meil on suvel kapp Magnumi jäätist täis ja esimese asjana võtab tüdruk jäätise. Pudru tuleb hiljem :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig