Monday, November 4, 2013

LOOS: Võida OPI "San Fancisco" küünelakke!

Algav nädal toob Stellariumisse loosi, mida olen pikisilmi oodanud. Maikuust peale olen kirjutanud palju OPI San Francisco kollektsioonist ja täna algab loos, kus kolmel õnnelikul on võimalus endale minilakkide komplekt võita.

Neljane kollektsioon sisaldab minu kõige lemmikumat lakki "Peace & Love & OPI" ja veel kolme iludust - "First Date at Golden Gate", "Muir Muir on the Wall" ja "In the Cable Car-Pool Lane".


 Kuidas võita?

Selleks tuleb sul olla Stellariumi fänn Facebookis. Oleks imetore, kui oled Stellariumi follower. Vajuta paremal Join This Site ja oledki kohal!
 

Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Kirjuta blogi kommentaariumisse või Stellariumi Facebooki selle loo alla, millise nimega OPI lakke pead kõige lahedamaks ja millised on sinu lemmikud. Selleks, et see mõnus loos jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda postitust oma Facebookis/blogis/Twitteris/Instagramis! Võitjad selguvad järgmisel esmaspäeval.

 Kellel ei vea Facebookis, sellel võib vedada Instagramis. Ühe komplekti kolmest loosin välja nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN ja kirjutavad Instagramis minilakkide pildi alla oma lemmikuima OPI laki nime.

Ilusat nädala algust!
SHARE:

23 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Suvel võiksin ma omada kõiki Brights lakke ning tööl kannaksin hea meelega toone sarjast Soft shades. Kahjuks ei oma üht ega teist.

    ReplyDelete
  3. Kahjuks mul pole olnud võimalust varem OPI küünelakke proovida ja alati kui kuskil soodukad, on tudengi küllusekassa tühi. Aga tuleb tunnistada, et need minilakid tunduvad eriti ahvatlevad ja neist kõige lemmikum on lillakas toon - tõeline iludus (vasakult kolmas). Nii väga sooviks katsetada ja jõulusäras neid lakke enda küüntel kanda.

    Jagan loosi kindlasti fb-s :)
    Päikest siia vihmaesse päeva armas Stella!

    ReplyDelete
  4. "First Date at Golden Gate",jagatud

    ReplyDelete
  5. Mulle meeldib uus O.P.I sügis-talvine küünelakkide kollektsioon San Francisco

    ReplyDelete
  6. Peace & Love & OPI tundub tõesti väga ilus värv. Kahjuks ei oma ühtegi OPI lakki, kuid silma jäid sellised huvitavad nimed (ja ilusad lakid) nagu: Makes Men Blush, My Address is "Hollywood", Vampsterdam, Which is Witch?, When Monkeys Fly!, Get Your Number jne :)
    Jagasin Facebookis https://www.facebook.com/anni.kukk/posts/10202443203786279

    ReplyDelete
  7. Suzi`s Hungary Again
    Väga meeldivad ka kerge sädelusega toonid, mis valguse käes oma säraa mängivad.

    ReplyDelete
  8. Puudub kogemus OPI lakkidega, aga nüüd oleks ju hea võimalus need ära proovida :)
    liane.jyrgenson@gmail.com

    ReplyDelete
  9. "Tickle my France" on igati vahva nimi ühe ilusale lakile ja üleüldse on France Collection'is väga ahvatlevad lakid :)

    ReplyDelete
  10. sain kunagi kingiks helkleva sädelusega OPI laki,milllel oli kuldne helk,sooviksin seda veel,sest ta oli tõeliselt pidulik,sensuaalne ja püsis kaua peal,mida lakilt veel soovida

    ReplyDelete
  11. Pole OPI lakke varem kasutanud, kuid need San Francisco kollektsiooni omad tunduvad väga ahvatlevad.
    Jagasin FB-s.

    ReplyDelete
  12. Lemmikuteks on katy perry loodud kollektsioon :)

    ReplyDelete
  13. Minu lemmikud on näiteks matt top coat, Hands Off My Kielbasa, My Vampire is Buff, Chick Flick Cherry ja nii palju veel... Jagan FB-s :)

    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Minu suur lemmik (ja muuseas esimene OPI lakk, mille ostsin) on Rainbow Connection - küüned nagu diskokuulid! Samas on see kahjuks ka kõige tüütum lakk, mida eemaldada :(

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Mulle meeldisid OPI Muppets collectionsi lakid :)

    ReplyDelete
  17. Minul pole OPI lakke varem olnud, seega oma esimesed saaksingi hea õnne korral siit :)

    ReplyDelete
  18. Minu ainus OPI lakk on nimega "Pedal faster suzi". See on väga ilus roosa lakk ja sobib suveks kenasti. Praeguseks ajaks aga just sobivad sellised tumedamad toonid.

    ReplyDelete
  19. kuna olen kas tumedate toonide fänn või spunaste fänn, siis sellel puhul oleks päris lahe proovida uusi värve :d kuid kindlasti üheks lemmikuks on Big Apple Red ja kindlasti Basic black ehk siis Black Onyx:)

    ReplyDelete
  20. Kogemusi kahjuks ei ole kuid hea meelega prooviks neid palju kiidetud lakke.
    Kiizu202@hotmail.com

    ReplyDelete
  21. Esimene lakk, mille kunagi soetasin, kandis nime "Don't mess with OPI". Ja täpselt nii ongi.
    Lemmiklakk kuulub Nicki Minaj kollektsiooni ning kannab nime "Fly". Kahjuks pole pärast oma pudeli tühjaksaamist enam poodides teist samasugust märganud, ilmselt tuleb aseaine internetiavaustest tellida. :)

    leel.jaer.eer@gmail.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig