Monday, June 24, 2013

TOP 5: Kuulsad pruudid ja kleidid

Pulmade hooaeg on käes, kuid ma tean mitut pruuti, kes murravad pead, millist kleiti lasta endale luua. Siin on viis kuulsat pruuti ja kaunist kleiti, mis võiksid tulevastele pruutidele inspiratsiooni kinkida. Lisaks kleitidele annavad mitmed fotod imehästi edasi pulmameeleolu.

Jacquetta Wheeler - printsessi pulm

Briti supermodell Jacquetta Wheeler abiellus läinud aasta juuli pankur James Allsoppiga. Kleidi autor on Alice Temperley, kes rääkis, et pruut soovis võimalikult õhkõrna kleiti ja loori.


Mary Charteris - valge mustlane

Briti aristokraat, lady Mary Charterise pulmakleit on üks minu lemmikuid. See sai leheveergudel palju tähelepanu - kriitikute sõnul jättis kleit "fantaasiale vähe ruumi" ja "pigem paljastas kui kattis". Kõik need klišeed - tead ju küll! Kleidi autor on Šoti disainer Pam Hogg. Uskumatu, aga see kleit jõudis isegi kõige jubedamate pulmakletide edetabelisse ja kleiti nimetati valge mustlase rüüks. Mary Charteris abiellus rokkar Robbie Furze`ga läinud aasta novembris.


Pamela Love ja tema hipilik pulmarüü

Ehtelooja Pamela Love abiellus tänavu mais Long Islandil illustraator Matthew Nelsoniga. Nii pidu kui ka kleit olid mõnusalt hipilikud. Mara Hoffmani loodud kleiti on nimetatud cooliks ja lihtsaks - selline, mida võid hiljem palaval suvepäeval selga panna.


Dylan Lauren - isa loodud kleidis


Moedisainer Ralph Laureni tütar Dylan võis pulmade eel olla vähemalt ühes küsimuses täiesti muretu - nii tähtsaks päevaks disainis elu ühe olulisema kleidi oma tütrele mõistagi tema isa. Dylan Laureni ja tema investorist abikaasa Paul Arrouet pulm peeti Ralph Laureni 300 aakrises valduses.



Keira Knightley abiellus vanas kleidis

 Näitlejatar Keira Knightley, kes on Coco Mademoiselle`i nägu, üllatas oma pulmas kleidiga, mida on tema seljas juba varem nähtud. Kleit on Chaneli moemajast, kuid pärineb aastast 2008, mil Keira seda viimati kandis. Näitlejatari jakk oli samuti Chaneli moemaja disaineri Karl Lagerfeldi looming. Lagerfeld leidis, et tema muusa pulm oli lihtne ja kleit täiuslik. Nipsakad moetoimetajad olid aga hämmingus - kas Keira ja tema muusikust abikaasa James Righton pidid tõesti oma pulmaautoks valima tolmuse Renault Clio? Kas pole lõbusad mured ajakirjanikel? 


Milline on nendest sinu lemmikuim pulmakleit?

SHARE:

6 comments

  1. Dylan Laureni kleit on absoluutselt fantastiline. Tahaks isegi sellise kauni kleidiga altari ette kõndida!

    www.theessentialtips.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. James Righton pole näitleja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh tähelepaneku eest. Ja mina arvasin, et tean kõike :)

      Delete
  3. Mina olen sellise maalähedase hipiliku stiili pooldaja nagu Pamela Love (milline imepärane nimi!!!!). Leidsin endale vist uue muusa :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig