Sunday, June 30, 2013

Stellarium, kus sa oled?

Homme on see päev, kui sa ei leia enam Stellariumi ega teisi oma lemmikblogisid Google Readerist. Selleks, et me ei kaotaks teineteist, annan sulle mõned soovitused, kuidas sa Stellariumi ikka üles leiad.

Soovitan sul liituda Stellariumi Facebookiga SIIN. Stellariumil on juba üle 5000 fänni ja paljud teavad, et Stellarium on tuntud oma magusate mängude poolest - ka praegu on Facebookis välja loosimisel Burberry ja Chaneli kosmeetikat. Info leiad just Stellariumi Facebooki lehelt.


Ja loomulikult oled sa oodatud mind jälgima Instagarmis, Stellariumi konto leiad SIIT. Kui sul pole Facebooki ega Instagrami kontot, siis aitab sind Bloglovin - Stellariumi leiad SIIT.  

Ära unusta, Stellariumil nüüd väike õde - peamiselt outfitidest koosnev blogi Stellarium Style, mille leiad SIIT. Blogil on ka Facebooki lehekülg, millega saad liituda SIIN. Kui õige aeg käes, siis tuleb Stellarium Style`i leheküljele ka üks äge rahvusvaheline giveaway - ma olen kursis, et paljud eestlased loevad minu tegemisi välismaalt ja rahvusvahelised loosid annavad toreda võimaluse oma kaugeid sõpru meeles pidada. 


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig