Tuesday, May 28, 2013

LOOS: Võida 1.juunil Pi-Ret Jewelry kõrvarõngad!

Üks, mis kindel - rahvusvaheline kleidi kandmise päev pole enam kaugel. See on käes juba 1.juunil ja Stellariumil koostöös Pi-Ret Jewelry`ga on sel puhul sulle vaid häid uudiseid. Nimelt on Pi-Ret Jewelry valikusse lisandunud kolm uut paari kõrvarõngaid, mis kõik kõnelevad salamisi sellest, et kleiti kanda pole mitte ainult kuum vaid ka cool.

 Veel parem uudis on see, et nendest kolmest uuest paarist loosib Stellarium ühele õnnelikule välja kõrvarõngad, mis võitjale kõige enam meeldivad. Ma olen taas lummatud Pi-Reti kõrvarõngaste nimedest - "Dreaming Of A Turquoise Dress", "Pink Dress Poem" ja "June Wears Lilac Dress". Parim viis oma kleiti värskendada, on lisada juurde uus paar kõrvarõngaid ja sinu väike maailm on kohe parem paik. 
 



Kuidas võita?

Selleks pead olema nii blogi Stellariumi sõber kui ka Pi-Ret Jewlery lehe fänn. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower - see on imelihtne - kliki paremal Join This Site ja oledki kohal! 
 
Pi-Ret Jewelry lehe leiad SIIT.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Kiika nüüd Pi-Ret Jewelry lehele SIIN ja kirjuta seejärel Stellariumi Facebooki kommentaariumisse, millise nimega kõrvarõngaid sa nendest kolmest uuest paarist soovid!  
 
 Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Facebooki selle loo alla jagatud. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Kõrvarõngad loosime välja 1. juunil.

SHARE:

1 comment

  1. No ma ei saa lihtsalt mainimata jätta, et lihtsalt SUPER-loosimised (auhinnad) sul ikka!!!!! :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig