Monday, April 22, 2013

O.P.I iludused loositud!

Stellariumis pole veel kunagi olnud nii palju vahvaid loose - O.P.I Eurocentrale küünelakkide loos saab täna otsa ja kuigi osalejaid oli väga-väga palju, siis võitjaid on vaid kolm. Enne, kui annan teada võitjate nimed, kirjutan sulle Stellariumi teistest mängudest.

Nagu sa tead, kõik mängud blogisse ei jõua, osad mängud leiad vaid Stellariumi Facebookist. 4800 fänni täitumisel jagame ära Yves Saint Laurenti lõhna "Manifesto" (30 ml). Stellariumi Facebooki leiad SIIT ja Manifesto reklaami all saad anda märku, kui soovid mängus osaleda.

 

Üks magus mäng on Stellariumi Facebookis veel - 4900 fänni täitumisel jagame ära ühe elegantse Chaneli huulepulga. Mulle meeldib Chaneli huulepulga külm korpus ja huulepulkade kauapüsivus. Ma usun, et see meeldib ka võitjale :)



Blogis on käimas veel üks vahva mäng followeridele. 800 followeri täitumisel jagame kõigi nende vahel, kes loosist osa võtavad, ühe uue Salvatore Ferragamo lõhna "Signorina". Signorina Eau de Toilette on inspireeritud naiselike roosinootidega ilmestatud riisiauru ja puuviljatoonide mängust piimjalt puidusel taustal. Pudelis on greipfruudi õrnust ja kerget roosiaroomi. Mängu tingimused leiad SIIT.


Just täna startis Stellariumis Max Factori mäng, kus on võimalik võita nende äsja poelettidele tulnud CC kreeme. Sellest saad lugeda SIIT

Viimased read on aga võitjate päralt - Facebooki loosis saavad Euro Centrale küünelakid endale Gerli R. Päikesekiir ja Maris Aparin. Instagrami võit läks Mirjamile. Armsad võitjad - palun kirjutage info@stellarium.ee

Ilusat nädala algust!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig