Monday, February 18, 2013

Kuidas saada Gwyneth Paltrow julge meik?

Max Factori inspiratsiooniallikaks on jätkuvalt näitleja Gwyneth Paltrow. Gwyneth, kes peab oma igapäevaelus täitma väga paljusid rolle, kehastab kaasaegset, korraga mitme tegevusega hõivatud naist. Ja mis sobiks kartmatu, jõulise ja samas ülimalt naiseliku välimuse loomisel paremini kui klassikalised punased huuled?

Max Factori meigispetsid leiavad, et ei ole olemas võimsamat glamuuri avaldust kui klassikaline punane huulepulk. Julge, jõudu andev, meelitav ja kartmatu. Usutakse, et sireenpunased huuled lisavad naisele just õiges koguses mõju.  


Stellarimul on rõõm jagada sinuga parimaid tooteid kasutades häid nippe ja trikke, et sina saaksid kodus luua omaenda igapäevase glamuuri


Efektse värvi ja siledamad huuled saad Colour Elixir huulepulka kasutades. See sisaldab 60% segu nahka pehmendavatest ainetest, hooldusvahenditest ja antioksüdantidest, sealhulgas E-vitamiinist, et huulte välimust ja tunnet silmnähtavalt paremaks muuta. Gwyneth kannab tooni Ruby Tuesday – punastest toonidest kõige silmapaistvamat! Kui Stellariumi Iluklubi testis meelelahutusportaalis Publik läinud kevadel punaseid huulepulki, siis paljude naiste suurim lemmik oli just Ruby Tuesday.

Kuidas sellist looki luua? Siin on sulle näpunäited meigikunstnik Katrin Sanglalt:


1. Kanna näonahale sileda ja ühtlase aluspõhja loomiseks MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE jumestuskreemi.
2. Lisa MAX FACTOR BRONZING POWDER Golden toonis päikesepuudrit oma põsesarnadele ja hajuta see puudripintslit kasutades ringjate liigutustega laiali. Eesmärgiks on luua „käisin just nädalavahetusel puhkusel” sära.  
3. Tupsuta MAX FACTOR MASTERPIECE COLOUR PRECISION Pearl Beige toonis lauvärvi laugudele ja alumise ripsmepiiri alla. Hajutage lauvärv sõrmeotsi kasutades õrnalt väljapoole, et luua silmade ümber nn haloefekti.
4. Kanna MAX FACTOR EARTH SPIRITS Burnt Bark toonis lauvärvi silmalaule kulmuluu alla ja hajuta seda välimise silmanurga suunas, kasutades väikeseid ringjaid liigutusi, et puudrit ja kreemjat lauvärvi omavahel siduda. Lisa MAX FACTOR EARTH SPIRITS Inca Bronze toonis lauvärvi silma sisenurga suunas ja hajuta see sama tehnikat kasutades.
5. Lõppviimistluseks tõmba MAX FACTOR EARTH SPIRITS Pale Pebble toonis lauvärvi kulmu alla, et luua kontrasti tumedamatele toonidele ja anda viimistletud efekti.
6. Värvi oma ripsmed MAX FACTOR MASTERPIECE MAX Black toonis ripsmetuši volüümi andvate kihtidega. 
7. Nüüd tuleb sinu Grande Finale! Huulepintslit kasutades joonista välja oma huulte kontuur MAX FACTOR COLOUR ELIXIR Ruby Tuesday toonis huulepulgaga, mis on punaste toonide seas kõige silmatorkavam. Kui oled kontuurid valmis saanud, siis kanna huulte ülejäänud osale külluslikult värvi.


VAATA KA VIDEOT:



Stellarium loosib juba esmaspäeval välja kolm uut Max Factori CC kreemi. Kuidas võita? Loe lähemalt SIIT. Samuti läheb järgmisel laupäeval loosi JOIK uus, niisutav BB kreem, loe mängu kohta SIIT.
SHARE:

2 comments

  1. Ma jumaldan seda, et Max Factori uuematel reklaampiltidel pole Gwyneth siidiselt siledaks silutud ja ripsmed taevani venitatud, vaid on jäetud loomulikuks, nagu nt siin https://beauty.supersavvyme.co.uk/sites/default/files/leadbeauty/PGE-01-P48938_Dec_CELEB_BG4_0.jpg

    Telekas käib just Lopeziga True Matchi reklaam ja see oli nii ära töödeldud ja silutud, et meenutas juba pigem multikat. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, väga õige tähelepanek. Minu teada on osade jumestuskreemide reklaamid ära keelatud, sest daamid on piltidel liiga ära tuunitud. MaxFactori Ruby Tuesday on aga tõesti ilus huulepulk.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig