Thursday, December 13, 2012

GIVEAWAY: Võida luksuslik kingitus Hannahilt

Hiljuti jõudis plaadipoodidesse Hannahi  kolmest ballaadiplaadist koosnev kingitusekomplekt ja mul on rõõm loosida välja kaks uhket kinki, mis koosnevad kauamängivatest, mida oled kindlasti kuulnud - "Hannah Ballaadid", "Ballaadid 2" ja "Ballaadid 3" ehk "Õige Tasa". 

Hannah on lubanud võitjatele kirjutada isikliku pühenduse. Või soovid üht plaati endale, teist oma sõbrale ja kolmandat sõbrannale? Hea mõte! Kirjuta Stellariumi Facebooki sõnumite alla, kellele soovid kingituse teha ning Hannahi poolt läheb pühendus plaadi peale. Päkapikk paneb kinkekomplekti ümbrikusse ja saadab sinu poole teele. Mis oleks ilusam kink, kui kaunid ballaadid pühade ajal toas kajamas?


Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Hannah - Ballaadid 3 ? lehekülje fänn kui ka Stellariumi sõber. Kindlasti tuleb sulle kasuks, kui oled Stellariumi follower.
 
Hannah - Ballaadid 3 ? fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, kellele sa soovid plaadi kinkidaTähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad.Võitjad selguvad teisipäeval.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig