Wednesday, December 19, 2012

GIVEAWAY: Võida lõhnavaid votiivküünlaid!

Pühade ajal on Stellariumis tavalisest rohkem kingituste jagamist ja see teeb kindlasti paljude meele rõõmsamaks. Sel nädalal lähevad loosi Kodutuli ainulaadsed votiivküünlad, mis panevad kogu toa lõhnama.

Kodutule kaubamärgi all luuakse käsitööna kõrgekvaliteedilisi lõhnaküünlaid. Neil on valikus nii silindrikujulisi lauaküünlaid, teeküünlaid, aroomivahasid, viirukeid kui ka votiivküünlaid. Oeh ... Paneb lausa pea ringi käima, sest ühtäkki sooviks neid kõiki!

Just see Ameerikas suurt populaarsust kogunud, aga Eestis veel natuke tundmatu votiivküünla komplekt läheb Stellariumis 25.detsembril loosi. Sul on võimalus võita üks klaas ja sinna kolm erineva lõhnaga küünalt. Votiivküünla geniaalsus seisneb selles, et erinevalt teistest klaasis küünaldest, saab seda küünlaklaasi taaskasutada ostes edaspidi vaid täidiseid. Küünal on valmistatud madala sulamise temperatuuriga vahast, mille tulemusel sulab küünal teda ümbritseva klaasi sisse. Votiivküünal põleb umbes 14 tundi, peale küünla otsa saamist tuleb klaasi põhjast eemaldada metallist tahihoidja, klaas sooja veega puhtaks pesta ning uus täidis-küünal sisse panna. 

Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Kodutuli lehekülje fänn, kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Kodutuli fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Uuri Kodutuli koduleheküljelt, millise lõhnaga votiivküünlaid sa soovid ja kirjuta Facebooki selle postituse alla, milliseid küünlaid eelistad. Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig