Friday, November 2, 2012

Giveaway: Võida James Bondile pühendatud parfüüm

 James Bond on kinodes! Ja lõhnalettidel. Ja Stellariumis. Just James Bondi 50 juubeliks sündis esimene legendaarsele Briti spioonile pühendatud meesteparfüüm maailmas: James Bond 007. Stellarium ja Dolce Vita parfümeeria loosivad ühele õnnelikule välja 75 ml lõhna.

Tõelise ikooni olemust peegeldav James Bond 007 on värske ja rafineeritud alltooniga klassikaline ning eksimatult mehelik lõhn – tõeline kaasaegse mehe parfüüm.

 
 Bondi lihvituse ja rafineerituse peegeldajaks on vetiver, Haitilt pärinev koostisaine, millest hoovab sensuaalsusega ühtepõimunud mehelikkust, vaieldamatut võimukust ja jõudu. Oma värske aroomi poolest tuntud ja ehedalt inglaslik õun kannab endas Bondi lihvitud elegantsi ning lisab joovastavate Fougere-nootidega ideaalselt harmoneeruvat ning värskendavat kergust. Sandlipuu täiuslik aroomibukett annab parfüümile püsivuse ning jõulise mehelikkuse. 

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii Dolce Vita parfümeeria kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Dolce Vita parfümeeria fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, kes kuuest salaagenti kehastanud näitlejatest on sinu lemmikuim James Bond. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Lõhna loosin välja järgmisel reedel.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig