Tuesday, October 2, 2012

Victoria`s Secret jõudis Londonisse!

Lõpuks ometi avas Ameerika legendaarne pesufirma Victoria`s Secret oma peakorteri Londonis. Victoria`s Secreti pesushow`d on unustamatud - nende inglite hulgas on laval kõndinud Heidi Klum, Miranda Kerr ja meie oma Karmen Pedaru.

Londonis, New Bond Streetil asuv pood on tõeliselt ekslusiivne paik - neli korrust moodsat muinasjuttu neile, kes armastavad pesu. Esinduspoes leidub igale rahakotile midagi - alates Victoria's Secret´i odavamast Pink kollektsioonist kuni nende disaner kollektsioonideni välja.


Neljal korrusel on seintel fotod erinevatest Victoria`s Secreti modellidest läbi aegade. Jääb mulje justkui oleksid sattunud muuseumisse. Igal korrusel paitavad pilku unikaalsed proovikabiinid, mis lõhnavad! Neile, kes pesust ei vaimustu, leidub poes Victoria`s Secteri aksessuaare ja parfüüme. Ma isiklikult armastan Victoria`s Secreti pidžaamasid. Minus puudub see naiselik tüüp, kes negližee väel kodus ringi lendleb. Hoolimata oma ema manitsustest, et üks õige naine peaks kandma siidist öösärki, kannan mina öösel pidžaamat või siis pigem juba üldse mitte midagi. Aga tühja minust. Tee nüüd Stellariumis tiir ja vaata see imeline poeke üle! 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig