Monday, September 10, 2012

Giveaway: Võida Margit Härma "Seeneaabits"

Sel nädalal on mul suur au anda Stellariumi lugejatele loosi kokandusspetsialist Margit Härma "Seeneaabits. Metsast pannile ja purki", mis annab hüva nõu Eestis enam levinud söögiseente määramiseks, korjamiseks, puhastamiseks ja säilitamiseks ning jagab isuäratavaid seeneroogade retsepte.

Enne, kui ma kirjutan Sulle, kuidas "Seeneaabits. Metsast pannile ja purki" endale võita, jagan ära Dr. Hauschka nädala raames suured ja väiksed võidud. Kosmeetikakotid võitsid  Margoth Plink ja Talia Winter. Instagrami loosis naeratas Dr. Hauschka huulepulga näol õnn Takukesele. 

Lisaks kosmeetikakottidele loosin välja ka kehapalsami, mille saab Cärol Päären ja puhastuskreemi, mille võitis Natalia Laaneväli. Roosikreemiga saab end hellitada Instagrami loosis osalenud Katharina Kala. Palju õnne kõigile! Stellariumi nädal Dr. Hauschkaga pole veel läbi, sest homme näed veel üht vahvat meiki.



Mul on olnud suur unistus kaasata Stellariumi loosidesse raamatuid ja kirjastus "Pilgrimi" perekond ulatas mulle oma sooja käe. Sel korral läheb loosi üks "Seeneaabits", kus Margit Härma jutustab muhedalt seeneriigi tegelastest ja annab ka häid soovitusi, kuidas seentest lastele rääkida. Raamatu mõnusalt sõbraliku visuaalse atmosfääri loovad fotograaf Hele-Mai Alamaa kaunid pildid.

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii Pilgrimi kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Pilgrim Eesti fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milline on sinu lemmikuim seeneroog. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig